Ring oss nå

22 79 79 22

overflatehygiene

Virksomhetens fordeler

Hvordan kan UltraProtect ‚ĄĘ v√¶re fordelaktig for din virksomhet?

UltraProtect ‚ĄĘ dreper 99,9% av bakterier og er langtidsvirkende i motsetning til tradisjonelle desinfiserende l√łsninger som alkohol eller blekemiddel. Fordi det er uten alkohol, er det ogs√• sk√•nsomt mot hender og overflater. Disse unike fordelene ved UltraProtect ‚ĄĘ kan helt klart ha en positiv innvirkning p√• en rekke ulike bransjer. Men det er bransjespesifikke omstendigheter og risiko som kan gj√łre at UltraProtect ‚ĄĘ kan ha en umiddelbar og betydelig innvirkning.

Utdanning

Barn er av natur ikke de mest grundige n√•r det gjelder renslighet og hygiene. Dette gj√łr deres umodne immunforsvar enda mer s√•rbare p√• steder som barnehager og skoler, hvor mange barn er samlet i et lite omr√•de. UltraProtect ‚ĄĘ kan ogs√• hjelpe ansatte √• opprettholde hygienestandarden ved bleieskift, h√•ndtering av tils√łlte kl√¶r, eller n√•r de gir omsorg til et sykt barn.

Kontor

Kontorer kan virke uskyldige nok n√•r det gjelder hygiene, men skinnet kan bedra. Tastaturer skjuler bakterier, og bakterier p√• telefoner og andre kontorhjelpemiddler p√• skrivebordet, kan enkelt overf√łres til hender, √łyne, munn og nese. Sentralvarme og air-condition rett og slett √łker risikoen.

Offentlige områder

Uhygieniske forhold i private og offentlige fasiliteter kan f√łre til spredning av sykdom, √•ndedrettsproblemer og tarmlidelser. Dette er fordi mikro-organismer i svette, urin, spytt og avf√łring trives ved d√•rlige sanit√¶re forhold. Utbrudd kan f√łre til negativt omd√łmme og nedleggelser. Selv midlertidige problemer vil p√•virke bes√łkende og medlemskap, og dermed ogs√• forretningsdriften.

Helseforetak

Prim√¶rhelsetjenester som for eksempel leger og tannklinikker, er milj√łer der folk blir utsatt for √łkt eksponering av bakterier. Pasienter kan uforvarende overf√łre bakterier, noe som gj√łr effektive rensemidler helt avgj√łrende.

Servering & overnattingssteder

Med EUs regelverk som General Food Law Regulation (EF) 178/2002, er hygieneforhold et sp√łrsm√•l av juridisk n√łdvendighet. 

Ved siden av kjemikalier og fremmedlegemer, er bakterier og andre mikroorganismer som forårsaker matforgiftning en av de viktigste farene som kan oppstå ved matservering og tilberedning. Kontroller omfatter rent og desinfisert utstyr, separasjon av rå og tilberedt mat og personlig hygiene hos personalet.

Jordbruk

Uansett jordbrukslandskap er det en risiko for mennesker √• p√•dra seg Escherichia coli (E. coli) eller andre mikroorganismer. E. coli kan v√¶re en stor risiko for sm√• barn som kan f√• symptomer som diar√© og det kan ogs√• f√łre til nyresvikt. Noe s√• uskyldig som en tur til bondeg√•rden kan v√¶re en helserisiko.

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Jeg √łnsker √• motta markedsf√łringskommunikasjon fra Initial.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.

Hvis du ikke vil motta fremtidige oppdateringer fra oss, vennligst se vår personvernpolicy. Vennligst tillat 14 virkedager.

#