Ring oss nå

22 79 79 22

overflatehygiene

Overflatehygiene

UltraProtect™ er en ny serie effektiv desinfeksjon som vil drepe 99,9% av de bakterier som finnes på en overflate. I motsetning til alkohol-baserte produkter er den også skånsom mot hender og overflater, da den ikke inneholder alkohol eller blekemiddel. Det mest revolusjonerende er at UltraProtect ™ tilbyr konstant beskyttelse i opp til 6 timer på hender, og opp til 24 timer på harde overflater.

UltraProtect™ har tilsvarende bakteriedrepende effekt som alkoholbaserte desinfeksjonsmidler, men er langt mer skånsomme mot huden. UltraProtect™ beskytter mot en lang rekke mikroorganismer, inklusive norovirus, MRSA og svineinfluensa. Den revolusjonerende bakteriebekjempelsesteknologien ødelegger mikroorganismer, river dem fra hverandre og danner deretter en usynlig barriere som beskytter overflaten.

Hygieneproduktene i UltraProtect™-serien gjør det enkelt for virksomheten å oppnå en omgående forbedring av hygienestandarden og beskytte ansatte og kunder mot infeksjoner. Fås også som hånddesinfeksjon.

UltraProtect™ er et kraftfullt, langtidsbeskyttende og alkoholfritt desinfeksjonsmiddel som er mild mot hender og overflater. Dette er den neste generasjon av desinfeksjon, og er en enkel måte for din virksomhet til straks å oppnå bedre hygiene.

22 79 79 22

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Jeg ønsker å motta markedsføringskommunikasjon fra Initial.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.

Hvis du ikke vil motta fremtidige oppdateringer fra oss, vennligst se vår personvernpolicy. Vennligst tillat 14 virkedager.