Ring oss nå

22 79 79 22

handhygiene

Håndhygiene

Håndvask er en enkel og grunnleggende løsning for å begrense spredning av smittsomme sykdommer som forkjølelse og influensa ved håndkontakt. Grundig håndvask etter bruk av toalettet bidrar til å redusere og fjerne mulig helseskadelige bakterier fra hendene.

Håndvask reduserer krysskontaminering mellom toalettbrukere. Håndvask kan faktisk redusere bakterier på hendene med inntil 80 %.

Det er viktig å fremme regelmessig håndvask for å redusere nivået av krysskontaminering på arbeidsplassen og dermed redusere fraværet. Våre løsninger for håndvask gjør det enkelt å forbedre håndhygienen på arbeidsplassen. Med vår allsidige veggmonterte såpedispenser på toalettene legger man til rette for hygienisk håndvask.

Hånddesinfeksjon

Hyppig og grundig håndvask, spesielt etter toalettbesøk, har lenge vært anerkjent som avgjørende for å forbedre hygienenivået. I senere tid er imidlertid bruk av hånddesinfeksjon i tillegg blitt mer vanlig for å forbedre håndhygienestandarden. Vår hånddesinfeksjon er hurtigtørkende og dreper 99,9 % av mikroorganismene inklusive svineinfluensa (H1M1), MRSA, E. coli og salmonella.

22 79 79 22

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Jeg ønsker å motta markedsføringskommunikasjon fra Initial.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.

Hvis du ikke vil motta fremtidige oppdateringer fra oss, vennligst se vår personvernpolicy. Vennligst tillat 14 virkedager.

handhygiene plakat