Ring oss nå

22 79 79 22

Premium Scenting

Premium Scenting

Premium Scenting

Initial Premium Scenting er en spennende ny måte å uttrykke din merkevare på, og som kan styrke kundeopplevelsen i ditt hotell, kjøpesenter eller treningssenter. Duften vil bidra til å forbedre gjestens erfaring og engasjement med ditt varemerke.

Ved å spre ut en spesielt utvalgt duft i luften med jevnlige tidsintervaller, hjelper Initial Premium Scenting deg å skape en unik og minneverdig atmosfære, en duft som gjestene vil assosiere med ditt varemerke.

Skiller seg ut fra mengden

Facts and Figures

I dagens støyende verden, har vi blitt vant til å lese meldinger som viser merkevarer på en visuell og auditiv måte. Initial Premium Scenting bruker en subtil men likevel ”kraftig” duft, som tilfører det lille ”ekstra” for ditt varemerke.

Luktene er valgt for å komplimentere din merkevare image. Den blir en del av den totale opplevelsen, og kundene vil gjenkjenne en bestemt duft og koble lukten til et bestemt merke.

Den perfekte duft for ditt varemerke

Vår duft spesialister vil drøfte og analysere de beste duftene for å matche din målsetning. Vi har et bredt utvalg og kan også designe en duft kun for deg.

Når vi er enige om målene for din bruk av duft, kan vi måle hvilken effekt duften har.