Ring oss nå

22 79 79 22

Premium Scenting

Hvorfor Premium Scenting

Perché scegliere Initial Premium Scenting

Vi arbeider med kjente globale merkevarer for å hjelpe dem med å øke salget av deres eget parfymemerke. Gjennom å innføre Premium Scenting, har salget av eget parfymemerke økt fra 41 % til 65 %.

Vi har en rekke tekniske løsninger som passer dine behov, fra små mobile enheter til enheter som kjøres gjennom varme, ventilasjon og aircondition systemer. Vi kan lage forskjellige duft nivåer til ulike tider av døgnet, ulike dager i uken og justere for ulike hensyn.

Utbedret lukt

I en travel hverdag, forstår vi at du også kan ha behov for effektivt å forbedre lukten i enkelte deler av bygningen eller i enkelte deler av rommene. Initial Premium Scenting vil effektivt forbedre ubehagelige lukter.

Global anerkjennelse

Vi kan produsere og tilby våre internasjonale kunder innenfor hotell, kjøpesenter og treningssenter samme varmerkeduft rundt om i verden. Vår detaljvarehandel kommuniserer sitt merkevare ved hjelp av det internasjonale duftspråket. Vi samarbeider også med mange små uavhengige hotell som ønsker å gi sine gjester en minneverdig merkevareopplevelse og samtidig bli mer attraktive.

Ekspert kartlegging og service

Vi vil kartlegge din plass å finne den beste løsningen for utbredelse, teste luftstrøm, måle område og se på eventuell lufthåndteringsløsninger du måtte ha. Vi bruker et unikt diagnoserings verktøy for å bestemme det mest passende produktet, duft innstillingsnivåer og programtider. Vi jobber også ut den mest kostnadseffektive måten for deg å nå dine dufttilsetnings mål.

#