Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Husk på dine kvinnelige kollegaer!

19/05/2011

Expert Installation

Husk på dine kvinnelige kollegaer!

En undersøkelse gjennomført av OB-produsenten Johnson & Johnson, viser at én av tre norske menn ikke vet hvor ofte kvinner menstruerer. Det er kanskje fristende å le av dette, men den manglende kunnskapen kan fort slå negativt ut for kvinner på norske arbeidsplasser.

Vi i Initial Hygoform ser ofte at mange arbeidsplasser mangler gode løsninger for håndtering av bind. Kanskje skyldes det arbeidsplasser som regel ledes av menn? Resultatet blir lukt, i tillegg til at risikoavfall ikke håndteres på en sikker måte. For mange kvinner forverres også ubehaget ved menstruasjon når de hygieniske løsningene er utilfredsstillende.

Manuell eller automatisk?
Initial Hygoform kan tilby moderne og diskrete løsninger. Vi leverer sanitetsbindbeholdere i alle størrelser, som passer på et hvert toalett. Blant annet kan du velge mellom en manuelt betjent sanitetsbindbeholder, eller en automatisk betjent beholder som åpnes når hånden passerer over en infrarød utløser. Dermed er fysisk kontakt unødvendig for å åpne beholderen, som igjen redusere smitterisikoen betydelig. Når avfallet er lagt i beholderen lukkes lokket automatisk.

Diskret kammer gir innen innsyn
Felles for våre beholdere er at de har et diskret kammer som gjør at ingen kan se innholdet. Et annet viktig element er at beholderne også inneholder et luktfjerningsmiddel som bidrar til god hygiene og forhindrer ubehagelig lukt ved å tørke opp avfallet og hindre bakteriene i å formere seg. Hos oss er det kun opplært og uniformert Initial Hygoform-personale er involvert i prosedyrer for henting, håndtering, transport og avlevering.

Tilrettelegg for kvinnene!
Vi i Initial Hygoform tar kvinners hygienebehov på alvor. Nå oppfordrer vi alle norske selskaper til å gjøre det samme. Planlegging og tilrettelegging av gode hygieneforhold for alle – også kvinner – er helt nødvendig for trivselen på en arbeidsplass!

Se for øvrig undersøkelsen her.

#