Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Med Initial Hygoform på flyttelasset

19/05/2011

Barnehagen Trondheim

Med Initial Hygoform på flyttelasset

Da Det Norske Oljeselskap (DNO) skulle flytte til nye lokaler på torget i   
Trondheim, valgte de å ta med Initial Hygoform som sin leverandør av hygieneløsninger. Personlig kundekontakt, lekker design på produkter og god rådgivning til planlegging av nye lokaler var årsaken til at oljeselskapet valgte å fortsette med Initial Hygoform også på sine nye kontorer.

I sine lokaler i Trondheim har oljeselskapet flere toaletter, dusjrom og minikjøkken som må vedlikeholdes. Initial Hygoform har levert og installert alt av utstyr til disse, i tillegg fører de regelmessig ettersyn og levering av forbruksvarer.
– Dette sikrer at toalettene våre er representative til enhver tid, noe som er viktig da vi hele tiden har hyppige møter med gjester, forklarer seniorkonsulent HR Hilde Selli Egelie.

Initial Hygoform har levert skum- og kremsåpedispensere, håndtørkesystemer, toalettrullholdere, seterens, rensesystemer, toalettbørster og sanitetsbindbeholdere til Det norske.
¬– Det er veldig viktig at toaletthygiene fungerer. Særlig setter vi pris på duftsystemene som er levert. Disse gir «hjelp» til å holde toalettene friske og behagelige, forteller Egelie.

Rådgivende og proaktiv
En egen kundekontakt er en del av avtalen med Hygoform.
– Jeg setter stor pris på å kunne ha en personlig relasjon. Vår kundekontakt er proaktiv og svært opptatt av at vi som kunde skal være fornøyd. Hvis vi har spørsmål får vi alltid raskt svar på det vi lurer på, sier Egelie.

En utfordring med de nye lokalene var at toalettene var noe mindre enn i deres tidligere lokaler.
– Vår kundekontakt så helheten i situasjonen og hjalp oss med å finne gode løsninger tilpasset bygget vi skulle inn i. Dermed fikk vi gode råd, som var individuelt tilpasset vårt selskap, fremfor at Initial Hygoform skulle selge mest mulig produkter, opplyser Egelie.

Lekre produkter
Når oljeselskapet skulle flytte inn i et flott, nytt bygg ønsket de også produkter som sto i stil til dette.
– At Initial Hygoform kunne levere produkter som pene og med høy kvalitet var viktig når vi skulle velge leverandør. Særlig likte vi deres beholdere i rustfritt stål, forklarer Egelie.

Bilder: Seniorkonsulent HR Hilde Selli Egelie og Varg A-plattformen (begge bilder Det Norske Oljeselskap).

#