Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Slutt på epidemier

23/11/2010

Standardmatte

Gjennom bruk av produkter fra Initial Hygoform er det nesten helt slutt på sykdomsepidemier i Ringvalskogen barnehage i Trondheim. – Initial er vår usynlige medarbeider som gjør en svært så synlig jobb hver eneste dag, sier daglig leder Britt-Marit Sundberg i barnehagen.

Ringvalskogen barnehage stod ferdig desember 2008, og i forkant av åpningen av barnehagen var Sundberg på utkikk etter et selskap som kunne levere gode hygieneløsninger. – Med ny stor barnehage og flere nyansatte, ønsket vi å sette bort jobben med å bestille og levere papir og såpe til våre mange toaletter. Mange firmaer ble vurdert men til slutt falt valget på Initial Hygoform, noe vi ikke angrer i dag. Med Initial Hygoform som hygienepartner har vi alt vi trenger, sier Sundberg.  

Har fungert glimrende

Hun forteller at barnehagen bestilte produkter og løsninger etter råd og hjelp fra Initial Hygoform, og alt ble raskt installert og montert før de åpnet barnehagen. Hun opplevde også produktene som stilrene og pene, som gikk fint inn i barnehagens interiør.
– Alt har fungert glimrende fra første dag! Produktene er enkle å håndtere og lett tilgjengelige for både voksne og barn. Vi har også månedlige besøk av hyggelige medarbeidere fra Initial Hygoform, som da fyller opp det vi trenger og bytter ut sanitære produkter ved behov.

God oppfølging under svineinfluensaen

Spesielt positivt er at antallet sykdomstilfeller i barnehagen er redusert dramatisk. En av årsakene er installeringen av Sanitizer rensesystem i toalettene. Sundberg forteller at det siste året har smittsom omgangssyke og diaré nærmest forsvunnet helt, både hos personalet og i barnegruppa.  
Barnehagen så også i den verste svineinfluensatiden nytten av hånddesinfeksjonen fra Initial Hygoform.
– Vi hadde ingen påviste smittede i barnehagen, og kom godt ut av denne perioden. Da vi uttrykte bekymring for hånddesinfeksjonens styrke, kom Initial Hygoform raskt på banen og tilbød en ny type hånddesinfeksjon som var bedre egnet til bruk flere ganger om dagen. Jeg vil derfor trygt anbefale Initial Hygoform som hygienepartner der det ferdes mange mennesker!  

TIPS!

Les mer:

#