Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Hjemmet Mortensen

25/06/2010

Berømmer tett og god oppfølging

 

WC sanitizer

En stor kunde av Initial Hygoform er Hjemmet Mortensen, og selskapets servicesjef Ran Chen skryter av kundeforholdet. Spesielt fornøyd er han med den tette leverandøroppfølgingen.

 

 Samarbeidet mellom Hjemmet Mortensen og Initial Hygoform har røtter langt tilbake. Kundeforholdet startet allerede i 1996 og volumet på leveransen har vokst betydelig, forteller Hilde Fagerli, Distriktsansvarlig Hygiene i Initial Hygoform.

 

54 toaletter krever tett oppfølging

– Hjemmet Mortensen er et stort konsern med flere hundre ansatte. Å besørge logistikken med å holde deres 54 toaletter rene, velutstyrte og at alt fungerer er en krevende oppgave, sier hun.

 

Initial Hygoform har derfor lagt opp til en tett dialog med Hjemmet Mortensen. Fagerli forteller at de har jevnlige tømming av bindbokser, lerveranser av toalettbørster, seterens, toalettpapir og håndtørkepapir med avfallsbeholder. De har også månedlige servicebesøk og produktkontroll av alle monterte produkter som Hjemmet Mortensen leier hos Initial Hygoform.

 

Et gjennomarbeidet og godt konsept

– I tillegg møter jeg Chen én gang i kvartalet hvor vi sammen gjennomgår kvoten av forbruksvarer, toalettpapir og håndtørkepapir. Med så mange ansatte som han har serviceansvaret for, skal han slippe og i tillegg ha ansvaret for å bestille varer, sjekke toaletter og håndtere eventuelle klager på toalettene. Den jobben tar vi oss av, sier Fagerli.

 

Ran Chen forteller at han er godt fornøyd med hvordan kundeforholdet har utviklet seg gjennom årene. 

– Jeg oppfatter Initial Hygoform som svært proffe og pålitelige. De tilbyr et godt gjennomarbeidet konsept som fungerer meget tilfredsstillende for oss, og langt bedre enn den forrige leverandøren. Spesielt vil jeg berømme Initial Hygoforms oppfølging og høye servicegrad. Det gjør at vi føler oss prioriterte og tatt vare på, sier Chen.

#