Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Sklisikre matter

26/04/2009

Forskning viser at den mest vanlige skaden på arbeidsplassen skyldes at man sklir og faller og slår seg. Dette er årsaken til over 30 % av alle arbeidsrelaterte skader.


National Floor Safety Institute (NFSI)

National Floor Safety Institute (NFSI) i Storbritannia forsker på arbeidsrelaterte skader som skyldes at man sklir og faller. Instituttet har som mål å hjelpe ulike industrier, bedriftsledere og –eiere, slik at denne typen skader kan reduseres ved hjelp av utdanning, opplæring og forskning.

I henhold til NFSI, skyldes hele 50% av denne typen skader våte og skitne gulv.


Gjør arbeidsplassen trygg


Det er viktig at en arbeidsplass er så trygg som mulig både for de ansatte og besøkende. Det oppnår man best ved å sørge for at alle gulv er tørre og rene. Våte og skitne gulv utgjør ikke bare en potensiell fare, men det får også lokalene til å fremstå uprofesjonelle og lite innbydende. Det er neppe slik du ønsker å presentere virksomheten.


Initial gulvservice


Initial Hygoform Matteservice kan tilby eksperthjelp samt komplette og skreddersydde løsninger for alle typer bedrifter. Mattene er spesielt designet for å absorbere vann og smuss før det kommer inn i lokalene. De er svært effektive, og en matte kan absorbere inntil seks kilo smuss og tre liter vann.


Matter fra Initial Hygoform gjør det også mulig å spare penger, fordi mattene reduserer slitasjen på gulvet, samtidig som rengjøringskostnadene reduseres. For ikke å nevne utgifter for å erstatte ansatte som er borte fra arbeidet på grunn av sklirelaterte skader. Ikke dårlig til å være en matte!


Ta kontakt i dag og få mer informasjon om hvordan Initial Hygoform kan bedre sikkerheten i din bedrift!

Kilde: National Floor Safety Institute (NFSI)

#