Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Rentokil Initial kj√łper opp Envirofresh

02/01/2007

Rentokil Initial plc (RTO), en av verdens største leverandører av bedriftsstøttetjenester, kunngjorde i dag at de har kjøpt opp EnviroFresh Limited for GBO 9 millioner i kontanter. EnviroFresh er et innovativt, britisk selskap som spesialiserer seg innen levering av effektive, miljøvennlige toalettprodukter.

EnviroFresh ble grunnlagt i juni 2000. Det har utviklet og patentert et produkt for pissoarer kalt SaniSleeve, som sammen med EnviroFlush-systemet takler alle vanlige problemer som er forbundet med pissoarer, reduserer drifts- og vedlikeholdskostnader og forbedrer hygienen. Systemet reduserer vannforbruket ved skylling med opptil 90 % for bedriftskunder.

Rentokil Initial vil øke bruken av SaniSleeve-produktet og EnviroFlush-system i sine egne virksomheter, og samtidig fortsette å utvide virksomheten gjennom å benytte mange ulike veier til markedet, inkludert distributører og andre tredjeparter.

Henry Chandler, Divisional Managing Director - Initial Tekstil- og toalettservice, uttaler: "Vannforbruk er en stor kostnad og et miljøfokus for virksomheter på global basis. Som følge av den inngåtte avtalen kan vi tilby våre kunder en innovativ løsning som reduserer vannforbruket ved skylling med opptil 90 %. Som en ledende leverandør av toalettservice har vi som mål å drive med kontinuerlig produkt- og serviceinnovasjon, fokusert på våre kunders behov, i tillegg til å tilby markedsledende løsninger for å heve standardene i toalettmiljøet."

#