Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Nigel Patel fra Festival Place tildelt gjev pris

15/07/2006

Nigel Patel, som jobber for Initial Integrated Services som medlem av renholdsteamet ved kjøpesenteret Festival Place i Basingstoke, Storbritannia, har vunnet prisen Årets ansatte for sitt bidrag til å holde bysentrum rent. Han ble tildelt prisen ved The Place to be Proud of-prisutdelinger, som hedrer personer og steder i Basingstoke som byen kan være stolt av.

Nigel har i to tiår jobbet hardt for å holde byens kjøpesenter rent, og har vært ved Festival Place siden det åpnet i 2002. Prisen var en anerkjennelse av hans lange tjeneste, hans 100 % fremmøteprosent og den utmerkede kundeservice han har ytt til senterets butikker og kunder gjennom årene.

Da hun introduserte Nigel, sa prisutdelingens vert, Maggie Philbin: "Denne prisen går til en person som har utvist engasjement for kundepleie, lagarbeid og personlig utvikling. Han har en stå på-innstilling og vil alltid gjøre sitt ytterste for å sikre at han yter best mulig kundepleie."

Nigel var beskjeden etter å ha mottatt prisen, og sa at han var svært takknemlig for anerkjennelsen, men at det kom helt overraskende.

#