Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Toalettfasiliteter - ikke lenger et √łmfintlig emne

07/09/2006

Initial Washroom Solutions i Storbritannia har utvidet sitt utvalg av berøringsfrie produkter som er utformet for å redusere risikoen for smitte mellom personer på toaletter. Lanseringen av to nye produkter følger en dyptgående undersøkelse av brukerpreferanser, utført av universitetet i Surrey på vegne av selskapet. Undersøkelsen identifiserte de viktigste områdene for å opprettholde god hygiene på toaletter og forbedre et selskaps omdømme.

Selskapet var markedsledende i 2003, da det lanserte den berøringsfrie sanitetsbindbeholderen Sanitact for sikker og hygienisk deponering av sanitetsavfall. Den berøringsfrie versjonen ble raskt en bestselger, og selger nå bedre enn den manuelle versjonen.

De to nye produktene, en berøringsfri tørkepapirdispenser og en berøringsfri såpedispenser, er like revolusjonerende produkter som kan betjenes uten fysisk kontakt. Basert på forskning som viser at brukere misliker å berøre overflater eller dispensere som kan huse bakterier, tilbyr Initial Washroom Solutions' nye produktserie bygge- og anleggsledere det ultimate innen hygieniske løsninger.

Una de Boer, Head of Marketing i Initial Washroom Solutions, sier: "Vår forskning viste at dårlige toalettfasiliteter satte spørsmålstegn ved et selskaps profesjonalitet og generelle dyktighet, og fremhevet viktigheten av rene, godt utstyrte fasiliteter.

"Det berøringsfrie konseptet ble spesielt godt mottatt, og produktene har også en annen fordel. Med den berøringsfrie serien kan kundene våre presentere de best mulige toalettfasilitetene, som oppfyller en reell etterspørsel fra sluttbrukerne. Produktet bidrar også til å redusere en rekke problemer ved å opprettholde rene og kostnadseffektiv fasiliteter.

"Blokkerte toaletter, feilaktig deponering av produkter for kvinnelig hygiene og sløsing av såpe og tørkepapir er alle problemer som kan overkommes ved å installere den berøringsfrie serien. Denne serien gir et mer hygienisk, rent miljø, reduserer brukernes frykt for smitte og gir potensielt lavere kostnader, i tillegg til å vise et selskap i et profesjonelt lys."

Den berøringsfrie sanitetsbindbeholderen gir sikker deponering av produkter for kvinnelig hygiene. Lokket åpnes automatisk når håndbevegelsen har aktivert en avstandssensor, og lukkes etter noen få sekunder. Ingen fysisk kontakt er nødvendig fra brukerens side, noe som stimulerer korrekt deponering av sanitetsprodukter.

Den berøringsfrie tørkepapirdispenseren tilbyr en pålitelig og helautomatisk metode for utdeling av tørkepapir. Brukeren fører hånden foran sensoren for å aktivere, og kun ett ark deles ut hver gang. Når arket har blitt revet av, tilbakestilles maskinen for neste aktivering.

Ved kun å dele ut enkeltark, begrenser systemet overforbruk og sløsing, viktige fordeler som også den berøringsfrie såpedispenseren tilbyr. Denne fordeler såpen i en brukers hånd når hånden føres under enheten, og er også utformet for kun å dosere en bestemt mengde ved aktivering, for på denne måten å redusere sløsing.

Initial Washroom Solutions er en av Storbritannias ledende leverandører innen toaletthygiene. Selskapet tilbyr et omfattende utvalg av produkter og tjenester for å holde toalettmiljøet rent og pent. Produktene sikrer at toalettet er hygienisk, og beskytter brukerne gjennom å minimere risikoen for eksponering overfor bakterier.

Initials utvalg av produkter og tjenester dekker alle aspekter av toaletthygiene, fra duftsystemer til såpe og håndtørresystemer, deponering av kvinnelig hygieneartikler, toalettrullholdere, salgsautomater for toalettet og en unik WC- og pissoarsaneringsservice. Med regelmessige servicebesøk behøver ikke bedriften ta seg av vedlikeholdet, og de får et toalett de kan være stolte over, uten noe bry.

#