Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Tilgang til Initial med to klikk

20/10/2006

Det neste stadiet av Rentokil Initials globale nettstrategi ble til virkelighet i dag, med lanseringen av www.initial.com. Det nye globale samlingspunktet, som gir tilgang til ønsket service i ønsket land med to klikk for Initials eksisterende og potentielle kunder, er et viktig skritt mot å tilby et multitjenestemerke med et onlinetilbud i verdensklasse.

Det nye onlinesamlingspunktet vil sikre at grunnleggende informasjon om Initials tjenester - som er tilgjengelige i 38 land over hele verden - er tilgjengelig i sanntid og på lokalt språk der dette er nødvendig. Samlingspunktet inneholder detaljert informasjon om tilgjengelige tjenester, kontaktinformasjon, nyheter og lenker til et globalt nettverk av lokale nettsteder. I løpet av de neste få månedene vil det bli lansert en nytt nettsted for hvert land, som gjenspeiler det oppdaterte, tidsriktige utseendet på www.initial.com med dristig, strømlinjeformet bildebruk og vektlegging på kundeservice.

Det første nye nettstedet blir lansert i dag for kundene til Initial Cleaning & Facilities Services i Storbritannia. De mange interaktive funksjonene omfatter pålogging til Clean-net, et prestasjonsstyringsekstranett i sanntid som støtter mange av selskapets kunder, og umiddelbare pristilbud for mange av Facilities Services' tjenester. Det neste som lanseres, er nettsteder for de tyske tekstil- og toalettservicevirksomhetene i starten av november.

Utvikling av www.initial.com er ytterligere en milepæl i selskapets samlede globale onlineprogram - en av de største "business to business"-nettutviklingsprosjektene i verden. Tidligere i dette året ble første stadium, for å støtte selskapets tjenester for skadedyrsbekjempelse, lansert, med utviklingen av det globale samlingspunktet www.rentokil.com. Nesten 100 nye nettsteder, fordelt på de to merkene, vil bli lansert i løpet av de neste ni månedene for å støtte kundene lokalt.

"Dette er en spennende utvikling for Initial og det neste viktige stadiet i vårt ambisiøse Internett-utviklingsprogram," erklærer Fiona Perrin, Online Marketing Director. "Initial.com viser den globale skalaen på og betydningen av vår virksomhet, og hvordan våre tjenester - uavhengig av om kundene ønsker å benytte seg av én eller flere - sammen legger til rette for produktive, kvalitetsmiljøer for store og små organisasjoner. Det neste stadiet vil være å ta denne merkeposisjoneringen til lokalt nivå og utvikle de interaktive funksjonene for å skape et globalt samfunn av Initial-kunder."

Posisjoneringen av Initial-merket - entusiastisk, ekspert, miljøvennlig og rent - utgjør en paraply som samler mange tjenester som sammen skaper effektive miljøer overalt. Alt fra toaletter til avfallshåndtering, og rengjøring til catering - Initials eiendomsforvaltningstjenester tilbyr tjenester til steder der folk arbeider, møtes og slapper av.

#