Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Juridiske bemerkninger fra Rentokil Initial

Disse vilkårene gjelder når du søker tilgang til materiale på dette nettstedet og du er ansvarlig for å gjøre disse vilkårene kjent for alle som får tilgang til dette materialet på bakgrunn av dine handlinger.

Dette nettstedet er opphavsrettslig beskyttet. Det er offentliggjort av Rentokil Initial plc og kan ikke gjengis annet enn å lastes ned og vises på én enkelt prosessorenhet kun for privat, internt forretningsbruk. Det skal ikke gjengis eller overføres på annen måte, eller gjøres tilgjengelig gjennom et nettverk uten at det foreligger skriftlig tillatelse fra Rentokil Initial plc. på forhånd.

Navnene "Rentokil(r)" og "Initial(r)" er registrerte varemerker.

Enhver krenkelse av Rentokil Initial plcs rettigheter vil bli juridsk forfulgt.

Dette nettstedet er kun ment for informasjonsformål. Rentokil Initial plc har utvist rimelig omhyggelighet og dyktighet ved innsamling av dette nettstedets innhold, men gir ingen garantier for at informasjonen på nettstedet er korrekt og kan ikke påta seg erstatningsansvar for bestemte utsagn eller resultat av bruk av disse.

Ingenting på dette nettstedet utgjør et tilbud eller en invitasjon til å selge eller oppfordring til tilbud om å kjøpe andeler i Rentokil Initial plc, og ingenting på dette nettstedet skal oppfattes som anbefaling om å kjøpe andeler i Rentokil Initial plc. Hvis du ønsker å foreta en investering, bør du foreta en egen, uavhengig vudering og søke egen profesjonell, juridisk og finansiell rådgivning.

#