Ring oss nå

22 79 79 22

gulvmatter

Entrématter

Gulvmatten som ordner seg selv

Initial standardmatte fyller to funksjoner: de gir en hyggelig stemning i inngangspartiet og tar hånd om smuss og skitt som blir med inn. Vi tar oss av vedlikeholdet. De fleste velger å bytte gulvmatte ukentlig i løpet av de våte og skitne vintermånedene, og én gang i måneden når solen titter frem i mai.

entrematter

Vi kan hjelpe deg å vurdere hyppigheten avhengig av trafikken i inngangspartiet. Du velger ganske enkelt størrelse, så tar vi oss av resten! Vi ordner med bytte, vask og levering av gulvmattene.

Så lett er det:

1. Velg farge
2. Velg størrelse
3. Ring oss og vi tar hånd om gulvmatten din

Farger på standarmattene

Gulvmattene i denne serien er laget for å kunne brukes i ulike miljøer, deriblant i entreer og vestibyler. De produseres i standardfargen grå, eller eventuelt enkeltfarger som er nøye utvalgt for å kunne samsvare med innredning, og samtidig effektivt skjule de skitne partiklene som samles opp.

Miljøvennlig farger, som varer lenge. Se fargene på våre standardmatter:

farger

Størrelser på standardmattene

Initial standardmatter fås i følgende størrelser:

Hånddesinfeksjon hender bild

Produktfakta om standardmattene

Gulvmattene våre er i høy kvalitet og har en avansert innfargingsteknologi kombinert med smussavvisende behandling. Derfor er de mer motstandsdyktige mot misfarging og enklere å rengjøre.

Fibrene i standardmatten består av antistatbehandlet nylon med innvevde karbonfibertråder som forhindrer statisk elektrisitet. Baksiden er av nitrilgummi.

  • Absorberer opptil 7 l/m2
  • Slitesterk
  • Antistatisk
  • Resirkulerbar
  • Forsterkede kanter minimerer risikoen for å snuble
  • Miljøvennlig farger, som varer lenge

National Floor Safety Institute

NFSI

Forbedrer sikkerheten for fotgjengere og reduserer risikoen for fallulykker. Et NFSI-sertifisert produkt har bestått testene og tilfredsstiller høye kriterier.
 

22 79 79 22