Ring oss nå

22 79 79 22

produksjon

Vår ekspertise innenfor produksjonssektoren

Det er god økonomi i å forbedre hygienen:

  • Lavere sykefravær, og dermed reduserte tilleggskostnader for vikarer og lønn til ansatte som ikke arbeider
  • Deres omdømme opprettholdes, og de ansatte er mer fornøyde, slik at kostnadene ved gjennomtrekk i staben reduseres
  • Man unngår bøter eller tapte inntekter på grunn av manglende overholdelse av hygiene- eller helse- og sikkerhetsbestemmelser
  • Ved å forebygge arbeidsrelatert sykdom, er dere beskyttet mot juridiske utgifter og skade på omdømmet

Slik kan Initials hygieneekspertise være til hjelp

Vi er opptatt av å holde dere friske ved å tilby hygieneprodukter og -tjenester av høy kvalitet som minimerer risikoen for eksponering for bakterier og andre smittsomme mikroorganismer.

Vi legger vår ære i å yte service på høyeste nivå slik at din organisasjon skal ta seg godt ut, fremstå frisk og, ikke minst, hygienisk.

Strukturert befaringVi foretar en fullstendig hygienebefaring av lokalene deres, identifiserer bakterieutsatte områder og skaffer oss en fullstendig forståelse av deres krav og behov.

Opplæring i hygieneDet kan være vanskelig å fremme bedre hygiene blant deres kontoransatte. Vi er til for å hjelpe og kan gi dere materiell for å få formidlet budskapet.

Kunnskapsbasert Vi vet at det som ser rent ut ikke nødvendigvis er hygienisk, og vi kan hjelpe til å høyne standarden for deres ansatte, klienter og besøkende.

Råd om forbruksmateriellVi kan hjelpe dere å spare penger ved å gi råd om riktig type, kvantum og plassering av forbruksmateriell på bakgrunn av vår kunnskap om bruksmønstre.

Nye produktserierVi kan nå tilby eksklusive, innovative nye produkter basert på høyeste standard. Konstruert for brukervennlighet, komfort og pålitelighet, med et elegant ytre.

Førsteklasses service Vår service er pålitelig, vennlig og diskret, og gir det beste når det gjelder hygiene for deres lokaler, inklusive jevnlige kvalitetskontroller.

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Jeg √łnsker √• motta markedsf√łringskommunikasjon fra Initial.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.

Hvis du ikke vil motta fremtidige oppdateringer fra oss, vennligst se vår personvernpolicy. Vennligst tillat 14 virkedager.

#