Ring oss nå

22 79 79 22

mat og drikke

Mat og drikke

I mer enn 100 år har vi hjulpet våre kunder å skape behagelige og hygieniske serveringsmiljøer for deres mest verdifulle aktivum: gjestene.

Vi vet at god hygiene er avgjørende for å skape et innbydende spisemiljø gjestene ønsker å tilbringe tid i og komme tilbake til.

Forskning viser at bakterier sprer seg lett i et serveringsmiljø. 

Det er avgjørende å opprettholde en høy hygienestandard for at gjestene skal komme tilbake. 

Mulige effekter av dårlig hygiene

  • Dårlige anmeldelser gir et svekket omdømme og fremstiller varemerket i et dårlig lys
  • Færre tilbakevendende gjester
  • Krysskontaminering mellom kjøkken og serveringspersonale, hvilket gir matbårne sykdommer
  • Stenging eller økonomisk straff fordi næringsmiddelsikkerhetsbestemmelser ikke følges
  • Tapt produktivitet og omsetning
  • Utrivelig miljø og spiseopplevelse
Installation Image

Det er god økonomi i å forbedre hygienen: 

  • Styrket image med bedre anmeldelser og økte bestillinger
  • Unngå bøter eller til og med stenging fordi næringsmiddelsikkerhetsbestemmelser ikke følges 
  • Unngå tapt omsetning som følge av dårlige anmeldelser og synkende antall spisegjester 
  • Godt rykte fører til anbefalinger og nye kunder
  • Redusert sykefravær, reduserte utgifter til vikarer eller tapte inntekter som følge av at man ikke kan betjene gjestene
Manufacturing

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Jeg ønsker å motta markedsføringskommunikasjon fra Initial.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.

Hvis du ikke vil motta fremtidige oppdateringer fra oss, vennligst se vår personvernpolicy. Vennligst tillat 14 virkedager.

#