Ring oss nå

22 79 79 22

hoteller

Vår ekspertise innenfor hoteller

Slik kan Initials hygieneekspertise være til hjelp

Gjestenes opplevelse og tilfredshet er avgjørende for deres drift og lønnsomhet. Rene og hygieniske fasiliteter er en viktig faktor for å skape og forsterke opplevelsen, samt for å få gjestene til å komme tilbake.

Vi i Initial legger vår ære i yte service på høyeste nivå for at deres lokaler skal se bra ut og lukte godt. Vi er opptatt av å levere elegante toaletthygieneprodukter av høyeste kvalitet som bidrar til å gi deres gjester et hygienisk og luksuriøst miljø.

Strukturert befaringVi foretar en fullstendig hygienebefaring av lokalene deres, identifiserer bakterieutsatte områder og skaffer oss en fullstendig forståelse av deres krav og behov.

Opplæring i hygieneDet kan være vanskelig å fremme bedre hygiene blant deres gjester og ansatte. Vi er til for å hjelpe og kan gi dere materiell for å få formidlet budskapet.

KunnskapsbasertVi vet at det som ser rent ut ikke nødvendigvis er hygienisk, og vi kan hjelpe til å høyne standarden for både gjester og ansatte.

Råd om forbruksmateriellVi kan hjelpe dere å spare penger ved å gi råd om riktig type, kvantum og plassering av forbruksmateriell på bakgrunn av vår kunnskap om bruksmønstre.

Nye produktserierVi kan nå tilby eksklusive, innovative nye produkter basert på høyeste standard. Konstruert for brukervennlighet, komfort og pålitelighet, med et elegant ytre.

Førsteklasses service Vår service er pålitelig, vennlig og diskret, og gir det beste når det gjelder hygiene for deres lokaler, inklusive jevnlige kvalitetskontroller.

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Jeg √łnsker √• motta markedsf√łringskommunikasjon fra Initial.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.

Hvis du ikke vil motta fremtidige oppdateringer fra oss, vennligst se vår personvernpolicy. Vennligst tillat 14 virkedager.

#