Ring oss nå

22 79 79 22

butikk

Vår ekspertise innenfor butikksektoren

Slik kan Initials hygieneekspertise være til hjelp

Fornøyde kunder og tilbakevendende kunder er avgjørende for lønnsomheten. Rene og hygieniske lokaler er en viktig faktor i kundens avgjørelse om å komme tilbake.

Vi i Initial legger vår ære i yte service på høyeste nivå for at deres lokaler skal se bra ut og lukte godt, men det viktigste er å gi kundene et hygienisk og hyggelig miljø.

Vi er opptatt av å levere toaletthygieneprodukter og tjenester av høy kvalitet for å minimere risikoen for at kunder og ansatte skal bli utsatt for bakterier og andre smittsomme mikroorganismer.

Strukturert befaringVi foretar en fullstendig hygienebefaring av lokalene deres, identifiserer bakterieutsatte områder og skaffer oss en fullstendig forståelse av deres krav og behov.

Opplæring i hygieneVi kan levere materiell rettet mot handlende og ansatte til opplæring i god hygiene. Vi er til for å hjelpe og kan gi dere materiell for å få formidlet budskapet.

KunnskapsbasertVi vet at det som ser rent ut ikke nødvendigvis er hygienisk, og vi kan hjelpe til å høyne standarden for både kunder og ansatte.

Råd om forbruksmateriellVi kan hjelpe dere å spare penger ved å gi råd om riktig type, kvantum og plassering av forbruksmateriell på bakgrunn av vår kunnskap om bruksmønstre.

Nye produktserierVi kan nå tilby eksklusive, innovative nye produkter basert på høyeste standard. Konstruert for brukervennlighet, komfort og pålitelighet, med et elegant ytre.

Førsteklasses service Vår service er pålitelig, vennlig og diskret, og gir det beste når det gjelder hygiene for deres lokaler, inklusive jevnlige kvalitetskontroller.

22 79 79 22

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Jeg ønsker å motta markedsføringskommunikasjon fra Initial.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.

Hvis du ikke vil motta fremtidige oppdateringer fra oss, vennligst se vår personvernpolicy. Vennligst tillat 14 virkedager.