Ring oss nå

22 79 79 22

overflatehygiene

Virksomhetens fordeler

Hvordan kan UltraProtect ™ være fordelaktig for din virksomhet?

UltraProtect ™ dreper 99,9% av bakterier og er langtidsvirkende i motsetning til tradisjonelle desinfiserende løsninger som alkohol eller blekemiddel. Fordi det er uten alkohol, er det også skånsomt mot hender og overflater. Disse unike fordelene ved UltraProtect ™ kan helt klart ha en positiv innvirkning på en rekke ulike bransjer. Men det er bransjespesifikke omstendigheter og risiko som kan gjøre at UltraProtect ™ kan ha en umiddelbar og betydelig innvirkning.

Utdanning

Barn er av natur ikke de mest grundige når det gjelder renslighet og hygiene. Dette gjør deres umodne immunforsvar enda mer sårbare på steder som barnehager og skoler, hvor mange barn er samlet i et lite område. UltraProtect ™ kan også hjelpe ansatte å opprettholde hygienestandarden ved bleieskift, håndtering av tilsølte klær, eller når de gir omsorg til et sykt barn.

Kontor

Kontorer kan virke uskyldige nok når det gjelder hygiene, men skinnet kan bedra. Tastaturer skjuler bakterier, og bakterier på telefoner og andre kontorhjelpemiddler på skrivebordet, kan enkelt overføres til hender, øyne, munn og nese. Sentralvarme og air-condition rett og slett øker risikoen.

Offentlige områder

Uhygieniske forhold i private og offentlige fasiliteter kan føre til spredning av sykdom, åndedrettsproblemer og tarmlidelser. Dette er fordi mikro-organismer i svette, urin, spytt og avføring trives ved dårlige sanitære forhold. Utbrudd kan føre til negativt omdømme og nedleggelser. Selv midlertidige problemer vil påvirke besøkende og medlemskap, og dermed også forretningsdriften.

Helseforetak

Primærhelsetjenester som for eksempel leger og tannklinikker, er miljøer der folk blir utsatt for økt eksponering av bakterier. Pasienter kan uforvarende overføre bakterier, noe som gjør effektive rensemidler helt avgjørende.

Servering & overnattingssteder

Med EUs regelverk som General Food Law Regulation (EF) 178/2002, er hygieneforhold et spørsmål av juridisk nødvendighet. 

Ved siden av kjemikalier og fremmedlegemer, er bakterier og andre mikroorganismer som forårsaker matforgiftning en av de viktigste farene som kan oppstå ved matservering og tilberedning. Kontroller omfatter rent og desinfisert utstyr, separasjon av rå og tilberedt mat og personlig hygiene hos personalet.

Jordbruk

Uansett jordbrukslandskap er det en risiko for mennesker å pådra seg Escherichia coli (E. coli) eller andre mikroorganismer. E. coli kan være en stor risiko for små barn som kan få symptomer som diaré og det kan også føre til nyresvikt. Noe så uskyldig som en tur til bondegården kan være en helserisiko.

22 79 79 22

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.