Ring oss nå

22 79 79 22

kvinnehygiene

Kvinnehygiene

Vår kvinnehygieneservice gir brukerne en sikker, diskret, brukervennlig og hygienisk løsning når de bruker toalettet deres. Våre berøringsfrie bindbeholdere med innebygd antibakteriell teknologi er den mest hygieniske løsningen for å hindre spredning av bakterier.

Deponering av sanitæravfall er et vanskelig spørsmål. Toalettbesøkende kan være engstelige for å berøre overflaten på bindbeholdere fordi den kan skjule bakterier. En sikker og hygienisk løsning for deponering av bind gir de besøkende økt trygghet og en bedre opplevelse.

Initial Hygienes berøringsfrie bindbeholder krever bare en håndbevegelse over en infrarød sensor plassert øverst på beholderen. Lokket åpnes lydløst, og etter bruk lukkes det automatisk og lydløst. Dette eliminerer enhver fysisk kontakt, samtidig som den besøkende er sikret fullstendig diskresjon.

Vår berøringsfrie bindbeholder har også en miljøvennlig „BioSach“-pose. Denne posen hindrer ubehagelig lukt inne i enheten og avgir en delikat sitrusduft. Dermed er man sikret at de besøkende tas imot av et rent avlukke som lukter friskt.

22 79 79 22

Snakk med en ekspert

Snakk med en ekspert

Ring oss på 22 79 79 22 eller la oss ringe deg opp, bare sett inn dine opplysninger nedenfor.

Takk for din henvendelse. En representant for Initial vil kontakte deg innen 48 timer.