Ring oss nå

22 79 79 22

signature-washroom

Retningslinjer for personvern

Den data-ansvarlige som innhenter informasjonen som er beskrevet her er Rentokil Initial plc. Personvernerklæringen forklarer databehandlingprosessen og dine alternativer for måten dine personlige data blir brukt på.

Rentokil Initial plc vil kun innhente personlige data fra deg som er relevante for at vi skal kunne svare på en henvendelse eller yte en tjeneste som har blitt forespurt.

Informasjonen din kan formidles til og brukes av andre Rentokil Initial-datterselskaper, og ved å oppgi data på dette nettstedet gir du din uttrykkelige tillatelse til overføring av data som er innsamlet på nettstedet til ethvert av disse datterselskapene, men kun med det formål å gi deg informasjon om tjenester som dette datterselskapet kan tilby som kan være av interesse for deg.

Dette nettstedet bruker en nettleserfunksjon som kalles en "informasjonskapsel" (cookie). Informasjonskapsler er filer som nettleseren din plasserer på datamaskinens harddisk. Disse er en måte å identifisere deg på hver gang du kommer tilbake til nettstedet, slik at du ikke må legge inn den personlige informasjonen hver gang. Du kan finne ut mer om hvordan informasjonskapsler fungerer på wikipedia.org. De fleste nettlesere har en funksjon for å deaktivere informasjonskapsler. For å gjøre dette må du gå til hjelpmenyen på nettleseren din, men vær oppmerksom på at det kan begrense de nettbaserte tjenestene du kan bruke.

Du har rett til å få tilgang til de personlige dataene vi har om deg. For å få en kopi av de personlige dataene om deg som Rentokil Initial plc besitter, skriv til:

Att.: Kundesenter
Initial
Rentokil Initial Norge AS
Postboks 24 Økern
0508 Oslo

22 79 79 22